Over dit blog en mezelf

In dit blog schrijf ik over het vergaren van vrijheid en financiële rijkdom.

Mijn naam is Marc Eerbeek en ik ben 35 jaar. Na een soul search ben ik erachter gekomen dat ik wel wat meer wil dan elke ochtend opstaan om voor een baas te werken en aan het einde van de dag nog weinig energie over te hebben. Dus ik heb besloten om hier wat aan te gaan doen. En wel per direct.

Het internet staat vol met succesverhalen over mensen die duizenden euro’s of meer verdienen via het internet en nooit meer hoeven te werken. Hetzelfde besluit heb ik ook genomen.

Maar er is nog een lange weg te gaan. Tijdens deze leerweg wil ik graag met je delen wat ik zie, hoor en lees en zelf heb ervaren.

Wanneer ik het punt heb bereikt dat ik financieel onafhankelijk ben, dan wil ik kunnen laten zien hoe ik dit gedaan heb zodat jij als lezer hier waardevolle informatie uit kunt halen.