Thuis geld verdienen

Thuis geld verdienen en passieve inkomsten genereren. Als je op zoek bent naar het zogenaamde “slapend rijk worden” dan komt dit het dichtste in de buurt. Natuurlijk gaat niets vanzelf. Je moet overal moeite voor doen en ook dat biedt geen enkele garantie. Vooral in het begin zul je er juist meer tijd en moeite in moeten steken, dan met andere dingen.

Ontwerp je eigen geldmachine

Toch is het voordeel met dit soort inkomsten dat als ze eenmaal beginnen te lopen dat het steeds makkelijker oploopt en ook automatisch maandelijks terug blijven komen. Je creëert dus eigenlijk je eigen geldmachine of geldboom. Als de machine eenmaal loopt of de boom begint te groeien, dan is het alleen nog een kwestie van onderhouden of verder groeien. Dit is dan ook gelijk de reden waarom deze methoden geschikt zijn als je weinig tijd op een dag ter beschikking hebt voor andere dingen. Als je eenmaal iets hebt gemaakt, dan heb je er nauwelijks nog omkijken naar.

Begin zelf met geld verdienen vanuit huis

Op deze pagina vind je allerlei ideeën en sites waar je passieve inkomsten uit kunt halen en die je ook direct vanuit huis kunt doen. De meeste kanalen zijn in het Engels. Maar ik ga ervan uit dat de meeste mensen die dit lezen wel Engels zullen spreken. Wanneer er goede Nederlandse alternatieven zijn, dan zal ik dit er echter bij vermelden. Ik heb ze niet allemaal even uitvoerig getest, dus dat zul je zelf moeten doen. Maar ik heb deze kanalen wel genoeg getest om ervan uit te kunnen gaan dat ze hun doel dienen en je er met een goed gevoel mee aan de slag kunt gaan.

Fotografie

Als fotograferen of grafisch vormgeven toch al een hobby van je is, waarom zou je dan niet proberen er wat extra’s aan te verdienen? Via onderstaande sites heb je de mogelijkheid om het recht te verkopen dat anderen jouw foto’s mogen gebruiken via een van de online distributiekanalen. Daarnaast kun je ook een abonnement aanschaffen om zelf images te kunnen gebruiken voor je eigen site of blog.

Via deze kanalen kun je direct beginnen met verkopen:

Maak je eigen cursus of training

Een andere lucratieve manier om vanuit huis geld te verdienen. Via onderstaande programma’s kun je op professionele wijze je eigen cursusmateriaal maken en deze vervolgens online verkopen. Dit is een goed idee als je veel specifieke kennis in huis hebt en weet hoe je dit op anderen kunt overbrengen. Je kunt in principe overal een cursus voor maken. Van het maken van origami tot het repareren van een wasmachine.

Thuis geld verdienen
Creëer je eigen cursus en verkoop deze online

Teachable

Je maakt een account en je kunt gelijk beginnen met het opzetten van je online school. Je kunt kiezen om maandelijks een bedrag te betalen voor het gebruik van de software of je kunt gratis beginnen en op basis van commissie betalen. Deze optie zie je alleen als je op “pricing” klikt en onderaan de pagina kijkt.

Schrijf en publiceer je eigen boek

Boeken die je zelf schrijft en uitgeeft kunnen passieve inkomsten voor het leven genereren. Vooral als je er een of twee hebt die succesvol zijn. Je doet slechts een keer het werk en daarna is het gewoon afwachten en niets doen. Het enige risico dat je loopt is dat niemand je boek wilt kopen en je dus veel tijd in iets hebt gestopt waar je niets aan verdient. Maar vaak doet een goede marketing wonderen om dit probleem te verhelpen.

Je eigen boek publiceren via Amazon

Kindle Direct Publishing


Met dit programma hoef je niet bang te zijn dat je geen uitgeverij kunt vinden die je boek wilt uitgeven, want dit kun je nu gewoon zelf doen met KDP. Dit kan zowel digitaal als paperback.

E-book

Een alternatief is het schrijven van een e-book en die zelf aanbieden op je eigen site als digitale download. Je kunt je vervolgens aanmelden als adverteerder bij een affiliate kanaal, zodat publishers verkeer naar jouw website kunnen leiden en jij met een landingspagina deze bezoekers weer kunt converteren naar een sale van jouw e-book.

Maak je eigen affiliate site of blog

Als je een eigen Social media account hebt met veel volgers of een website dat veel bezoek trekt, dan kun je inkomsten genereren via een affiliate kanaal. Door bepaalde producten aan te bevelen waar jij enthousiast over bent of als waarde ziet voor jouw bezoeker of volger kun je hiermee tegelijkertijd betaald krijgen wanneer een van jouw bezoekers een product afneemt via jouw eigen affiliate link. Het voordeel van affiliate kanalen is dat je niet elk bedrijf apart hoeft te benaderen voor een samenwerking of partnerprogramma. Een kanaal zoals hieronder beschreven zorgt ervoor dat er een ruime keuze aan adverteerders beschikbaar is met verschillende campagnes. Ook gebeurt de uitbetaling rechtstreeks via zo’n kanaal.

Dit kost de bezoeker van jouw site of blog niets extra, maar in ruil voor jouw aanbeveling kun je hier toch voor betaald worden door de adverteerder van dit product.
Bepaalde links op deze site zijn ook affiliate links.

Hieronder vind je een aantal goede affiliate kanalen die in Nederland actief zijn:

Tradetracker

Met vele campagnes om uit te kiezen en mooie overzichtelijke dashboards om je resultaten te meten is Tradetracker zeker een kanaal dat het waard is om je bij aan te melden.

Daisycon

Bij Daisycon heb je de mogelijkheid om te kiezen voor een versnelde uitbetaling tegen een percentage van de commissie. Dit betekent dat je niet hoeft te wachten totdat de adverteerders jouw commissie hebben overgemaakt om geld te ontvangen. Handig voor de cashflow dus.

Awin

Bij dit kanaal heb je de keuze uit een hoop campagnes en de optie voor een tweewekelijkse uitbetaling met een minimumbedrag.

Naarmate ik ervaring krijg met andere kanalen om inkomsten te genereren zal ik deze vermelden. Mocht je zelf een goede tip hebben, laat dan een reactie achter. Die zijn namelijk altijd welkom 😉

Plaats een reactie